Everton, West Ham och West Bromwich jagar Chris Smalling

Everton, West Ham och West Bromwich jagar Chris Smalling

Manchester United vill sälja Smalling

Manchester vill sälja Chris Smalling. Everton, West Ham och West Bromwich är intresserade av mittbacken, uppger Transfermarketweb.

Manchester United har nyligen plockat in Victor Nilsson Lindelöf. På grund av detta vill klubben göra sig av med en annan mittback. United vill sälja Chris Smalling. Det har gjort så att EvertonWest Ham och West Bromwich riktar blickarna mot Old Trafford. Trion är intresserad av att värva engelsmannen, rapporterar Transfermarketweb.

Manchesterklubben är villiga att lyssna på bud från 15 miljoner pund och uppåt. Det sägs att EvertonWest Ham och West Bromwich är beredda att erbjuda den summan för spelaren.

Sju år på Old Trafford

Smalling har representerat United sedan juli 2010. Efter sju år i klubben kan 27-åringen vara på väg bort.

Under sin tid på Old Trafford har mittbacken varit med om att vinna bland annat två Premier League-titlar, en FA-cuptitel, en ligacuptitel och en Europa League-titel.

En ny förstärkning?

Efter att ha värvat in Lindelöf och förstärkt försvaret så arbetar nu United för att göra anfallet starkare. Därför vill man värva in minst en forward. Tidigare idag påstods det att Álvaro Morata kommer att flytta till föreningen under den här veckan.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply