Uppgifter: Romelu Lukaku förlänger med Everton

Liverpool Echo: Lukaku har förlängt med Everton – får enorm lön

Enligt uppgifter från lokaltidningen Liverpool Echo, som återberättas av den engelska sajten Sky Sports, ska Romelu Lukaku ha godkänt och skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool-klubben Everton.

Romelu Lukaku är absolut det viktigaste anfallsvapnet i Evertons trupp, och även en av de bästa anfallarna i hela Premier League. Den 23-årige belgaren har spelat samtliga matcher för Liverpool-laget den här säsongen och har på dessa 26 kamper gjort 18 mål, vilket gör att han ligger tvåa i den engelska skytteligan. Bara Tottenham Hotspurs Harry Kane har gjort fler ligamål i England den här säsongen.

Får rejäl löneökning

Han har tidigare tillhört Chelsea men skrev sommaren 2014 på för Everton, där han spelat sedan dess. Dock har många storklubbar varit intresserade av honom. Allt från Manchester-klubbarna, Chelsea igen, Arsenal, Bayern Munchen, Juventus, Real Madrid och Paris Saint-German har velat lägga beslag på honom. Nu verkar han dock stanna.

För enligt lokaltidningen Liverpool Echo ska Everton och stjärnanfallaren kommit överens om ett nytt kontrakt. Enligt uppgifter till tidningen ska kontraktet sträcka sig till 2022 och ge honom en löneökning på närmare elva miljoner kronor per år.

Everton ligger just nu sjua i ligan efter de sex storlagen. Liverpool-gänget har dock känning på den sista Champions League-platsen och möter om några omgångar Liverpool i ett hett derby.

Speltips: Barcelona - PSG 8/3 - Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply