Everton välkomnar Wayne Rooney tillbaka

bet365
Wayne Rooney var nära flytt till Napoli

Frågan är om anfallaren vill ansluta till Merseyside

Wayne Rooney är inte speciellt populär i Manchester United för tillfället, och hans gamla klubb Everton har erbjudit honom att återvända och spela på topp tillsammans med Romelu Lukaku, men Rooney sägs vilja lämna Premier League.

Det är vida känt att Wayne Rooney och José Mourinho inte är särskilt överens för närvarande och att de har en del att jobba på. Rooney får knappt någon speltid och Mourinho har mycket press på sig att prestera, efter en väldigt överraskande och svag inledning på säsongen. Den portugisiske tränaren har inte låtit anfallaren spela särskilt mycket och när han väl har fått speltid har det inte varit någon produktiv sådan, då Rooney enbart sitter på tre gjorda mål, varav ett mål i ligan och två i Europa League.

Enligt det engelska mediet Sky Sports UK skall Everton, Rooneys gamla klubb, ha hört av sig till anfallarens entourage angående hans framtid, och meddelat att dörren alltid står öppen för Rooney att återvända till den blåa sidan av Merseyside när han vill, och han skulle då kunna spela bredvid Romelu Lukaku på topp. Det har talats om att den 31-årige anfallaren kan komma att lämna United tidigare och en flytt i januari skulle inte vara helt omöjligt. Men Rooney sägs också vara intresserad av att lämna Premier League helt och prova på någonting nytt, med bland annat amerikanska Los Angeles FC intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365