Everton lägger nytt bud på Manolo Gabbiadini?

Everton lägger nytt bud på Manolo Gabbiadini?

Jagar anfallaren på nytt

Everton ger inte upp hoppet om att värva Napolis Manolo Gabbiadini. Klubben planerar ett nytt bud på spelaren, uppger Daily Mirror.

Everton fortsätter sin jakt på Napolis anfallare Manolo Gabbiadini. För några dagar sedan uppgavs det att den engelska klubben hade lagt ett bud på spelaren, men att det hade blivit förkastat. Nu verkar det som att engelsmännen gör ett till försök till att värva 25-åringen. Everton planerar att lägga ett nytt bud på Gabbiadini, enligt Daily Mirror.

Ronald KoemanEvertons tränare, påstås vara en stor beundrare av italienaren. Därför sägs han vara sugen att försöka locka spelaren till Premier League, trots att Gabbiadini bara gjort tre mål den här säsongen.

Dessutom sägs det att Everton är medvetna om att Romelo Lukaku kan snart flytta till en annan klubb. För att ersätta belgaren vill man ta in Gabbiadini.

För att Napoli ska släppa sin anfallare ryktas klubben vilja ha 20 miljoner euro. Det bud som Everton fick förkastat låg, enligt uppgifter inom klubben, på 14,5 miljoner euro.

Inte första gången

I och med det här ryktet verkar det som att transfersagan mellan Everton och Gabbiadini fortsätter. Spelaren har vid flera tillfällen kopplats ihop med föreningen. Redan i augusti talades det om att Everton förhandlade med italienaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365