Bekräftat: Gerard Deulofeu klar för Milan

Bekräftat: Gerard Deulofeu klar för Milan

Trots att Milan dragit tillbaka det officiella uttalandet

AC Milan publicerade igår en tweet som offentliggjorde värvningen av Gerard Deulofeu, en tweet som senare raderades, och Everton menar på att en deal inte är klar, men som det ser ut är det enbart den medicinska undersökningen som väntar.

Evertons 22-årige anfallare Gerard Deulofeu har länge kopplats ihop med en flytt till AC Milan, med Ajax som kraftiga konkurrenter, men nu ser det ut som att anfallaren kan vara klar för klubben. Milan publicerade igår en officiell tweet som förkunnade att spanjoren var klar för klubben, en tweet som senare togs bort. Everton skall ha tagit illa vid sig, då de anser att affären inte är klar och blivit rasande, vilket ledde till att tweeten togs bort. Enligt det italienska mediet Football-Italia så handlar det enbart om att den medicinska undersökningen skall färdigställas innan klubben kan göra det officiellt.

Milan kommer värva Deulofeu på lån fram tills slutet av säsongen, och summan sägs gå upp till 700 000 euro, med möjlighet att köpa efter lånets slut. Övergångssumman sägs ligga någonstans på 18 miljoner euro, men uppgifter har även föreslagit att det inte finns någon möjlighet att köpa.

Deulofeu kommer från Barcelonas ungdomsakademi, där han har växt upp och skickats ut på lån till Everton en gång tidigare, samt till Sevilla, innan han 2015 såldes till Everton för runda 6 miljoner euro. Barcelona uppges också ha en köpeklausul på Deulofeu som tillåter klubben att köpa tillbaka anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply