Eden Hazard: ”Jag var som en spöke för Chelsea förra säsongen”

Eden Hazard: ”Jag var som en spöke för Chelsea förra säsongen”

Eden Hazard om han och Chelseas mardrömssäsong

Hazard hade likt Chelsea det väldigt tufft under förra säsongen. 28-åringen som inte nätade en enda gång i förra säsongens Premier League fram till den 23:e april, säger nu att han kände sig som en ”spöke”.

”Två år sen var jag ligans bäste spelare, men förra säsongen var jag som en spöke. Jag vill vara den bäste igen och vinna många titlar.” säger belgaren till Fox Sports.

Eden Hazard som för två år sen hade en fenomenal säsong vann ligan med Chelsea och dåvarande tränaren José Mourinho, och blev även framröstad till ligans bäste spelare.

Eden Hazard blev trots allt en hjälte i slutet av förra säsongen, då hans kvitteringsmål hemma mot Tottenham betydde att Leicester officiellt vann Premier League. Något Hazard påpekar var hans bästa fotbollsminne från förra säsongen.

Hazard som inlett säsongen suveränt med Chelsea och nye tränaren Antonio Conte, leder nu Premier League och ser ut att gå mot sin andra Premier League-titel på tre år.

Chelsea mötte Petersborough hemma i FA-cupen under söndagen och vann med 4-1. Belgaren satt på bänken under matchen.

Eden Hazard som inte lyckats vinna FA-cupen med Chelsea, hoppas nu att klubben lyckas ta troféen denna säsong.

”Självklart är Premier League mycket viktig men FA-cupen är också en viktig titel för oss att vinna speciellt för mig själv då jag aldrig vunnit den.” säger Hazard.

Eden Hazards Chelsea som förlorade mot Tottenham i White Hart Lane, möter nu Leicester borta på lördag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply