Crystal Palace värvar två vänsterbackar?

bet365
Crystal Palace värvar två vänsterbackar
bet365

Leicesters Jeffrey Schlupp läkarundersöks i detta nu – ytterligare vänsterback nära?

Palace går tungt i ligan den här säsongen och nu ser nye managern Sam Allardyce ut att vara nära sina två första nyförvärv.

Jeffrey Schlupp agerade under Leicesters sensationella fjolårssäsong back-up till österrikaren Christian Fuchs. Den här säsongen har det endast blivit en match från start för den ghanesiske ytterbacken, som nu ser ut att lämna klubben. Schlupp har den senaste veckan ryktats till flera klubbar, bland annat Aston Villa, men nu verkar det alltså bli Crystal Palace som knyter till sig den 24-årige ghananen.

Crystal Palace halar rejält i Premier League den här säsongen, i slutet av december fick managern Alan Pardew foten och ersattes sedan av den sparkade engelska förbundskaptenen Sam Allardyce. Palace har under säsongen haft stora problem på vänsterbacken då ordinarie Pape Souaré i september bröt benet och förväntas tillbaka först i april. Det har i veckan rapporterats att man fått flera bud på Schlupp nekade av Leicester, men idag kommer engelska Sky Sports med uppgifter om att man enats om ett bus på 12 miljoner pund, och att Schlupp befinner sig i London för att läkarundersökas just nu.

Manchester United ikonen Patrice Evra har under säsongen förlorat sin vänsterbacksplats i Juventus och har sedan en tid tillbaka ryktats se sig om efter en ny klubb och intresse har funnits från flera klubbar. Bland annat har den nu 35-årige fransmannen ryktats vara på väg tillbaka till klubben från Manchester. Men nu uppger Sky Sports att det blir Crystal Palace som vinner kampen om den franske landslagsförsvararen.

Allardyce har sagt att försvaret är prioritet under transferfönstret och att han lagt bud på ett flertal spelare, där det bland annat även ryktats om Arsenals Carl Jenkinson.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply