bet365

Christian Benteke till West Ham eller Crystal Palace?

bet365
Christian Benteke till West Ham eller Crystal Palace?

Jagas av Londonklubbarna

Både West Ham och Crystal Palace är intresserade av att värva Liverpools anfallare Christian Benteke, uppger Daily Mirror.

Det mesta talar för att Christian Benteke kommer att lämna Liverpool under sommarens transferfönster. Spelaren har ryktats vara på väg till ett antal klubbar. Det har pratats om att Chelsea jagar Christian Benteke, att Juventus vill värva Christian Benteke från Liverpool och att Christian Benteke är i samtal med Atlético Madrid. Nu verkar det som att två andra klubbar är på jakt efter belgaren.

West Ham och Crystal Palace försöker nu locka till sig spelaren, uppger Daily Mirror. Efter att det ser ut som att båda klubbarna misslyckats med att värva Michy Batshuayi, som är på väg till Chelsea, vill man nu istället plocka in landsmannen Benteke.

Förutom att försöka värva Benteke är de båda Londonklubbarna även sugna på att få in flera andra nyförvärv. Det har hävdats att West Ham är intresserade av Simone Zaza och att West Ham jagar Mario Gomez. Angående Crystal Palace har det spekulerats om att laget vill värva Shane Duffy.

Om Benteke väljer att lämna Liverpool kommer han endast ha spenderat ett år på Anfield. Han anslöt till klubben under sommaren 2015, då han lämnade Aston Villa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply