Chelseas Diego Costas framtid i fara efter bråk med Conte

Chelseas Diego Costas framtid i fara efter bråk med Conte

Diego Costa inte kallad till matchen mot Leicester efter gräl med tränaren Antonio Conte

Det är engelska Daily Mail som kommer med uppgifterna om att Diego Costa ska ha hamnat i bråk med tränaren Antonio Conte efter en hetsig debatt om Costas skadeproblem. Till följd av detta har Diego Costa inte blivit kallad till truppen som möter Leicester borta i morgon. 

Diego Costas framtid i klubben kan vara i fara efter att spelaren haft en hetsig debatt med tränaren Antonio Conte om spanjorens skadeproblem. Costa tror att han lider av ett ryggproblem. Något medlemmar av Chelseas läkarteam inte är övertygade om. Conte sägs nu ha backat läkarteamet, något som lett till ett gräl mellan Costa och Conte.

Chelsea ryktades för några veckor sedan vara på väg att ge Diego Costa ett nytt kontrakt, men situationen ger styrelsen mycket tvivel om ett nytt kontrakt ska ges. Diego Costa sägs ha bud från Kina, men om en möjlighet för en övergång den här månaden finns återstår att se. Chelseas läkarteam har varit försiktiga med Diego Costa med tanke på skadorna han haft förr, och har tagit extra försiktighetsåtgärder under loppet av säsongen för att säkerställa att en skada inte sker igen.

Situationen kan påverka Chelsea negativt när en viktig period av Premier League kommer upp. Diego Costa har gjort 14 mål och leder skytteligan. Daily Mail har kontaktat Chelsea, som inte vill ge någon kommentar.

SE ÄVEN: Chelsea löner & lönelista 2016/2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply