Uppgifter: Michy Batshuayi kan återvända till Marseille

Uppgifter: Michy Batshuayi kan återvända till Marseille

Kan komma att lämna på lån

Chelseas anfallare Michy Batshuayi, som i somras värvades in för att förstärka anfallet, uppges inte vara Antonio Contes val och tränaren skall inte vara intresserad av anfallaren vilket kan leda till att belgaren lämnar klubben.

Marseilles topprankade anfallare Michy Batshuayi gick i somras för ungefär 30 miljoner pund till Londonlaget Chelsea med tanken att han skulle komma in och göra mål. Vad ingen räknade med var Diego Costa och det faktum att tränare Antonio Conte lyckades övertala honom att stanna. Det ryktades att spanjoren ville återvända hem till Spanien och Atlético Madrid då han inte gillade England. Men Conte lyckades få anfallaren att se det positiva i det och fick honom att stanna kvar i London. Dessutom har den spanske anfallaren haft en rykande het start på säsongen och lyckats med att göra ett antal mycket viktiga mål och räddat poäng åt Chelsea. Costas fina form har gjort Batshuayis insatser överflödiga.

Den belgiske anfallaren har hittills enbart spelat 53 minuter i Premier League och den franska Le 10 Sport skriver att anfallaren överlägger att återvända tillbaka till Marseille och den franska ligan, då han söker speltid. Enligt den franska källan så skall värvningen av Batshuayi inte ha varit Contes val och det har märkts då belgaren inte har fått många chanser att visa vad han går för.

Marseille har precis fått en ny ägare, vilket innebär mer resurser och högre löner. Detta kan tala för möjligheten att Batshuayi återvänder, om så bara på lån. 23åringen behöver speltid och sägs vara väldigt nära med den franska klubben. Blir situationen inte bättre inom de närmaste veckorna eller månaderna måste anfallaren finna en annan lösning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply