bet365

Uppgifter: Kinesisk klubb förbereder monsterbud på Diego Costa

Uppgifter: Kinesisk klubb förbereder monsterbud på Diego Costa

Costa har även varit i bråk med Conte

Diego Costa uppges ha bråkat med tränare Antonio Conte och inte blivit uttagen till helgens matchtrupp, vilket eldar på ryktet än mer om att kinesiska Tianjin Quanjian håller på att förbereda ett monsterbud på anfallaren som skulle göra Costa den näst rikaste fotbollsspelaren i världen.

Chelsea-anfallaren Diego Costa har länge ryktats vara på väg bort från Londonklubben, och många klubbar är intresserade av den spanske anfallarens underskrift. Speciellt Atlético Madrid, strikerns gamla klubb, har varit ute efter honom en längre tid, och var även jagad av Paris Saint-Germain, men Costa valde att stanna i London, trots omvälvande förändringar i klubben med tränarbyte och nya spelare som kom in eller åkte ut, och och uppgavs vara beredd på att satsa på Chelsea. Igår rapporterades anfallaren dock ha hamnat i bråk med tränare Antonio Conte, och enligt uppgifter skall han ha blivit exkluderad från matchtruppen som skall möta Leicester City.

Det har gett utrymme för rapporter om en möjlig affär med kinesiska Tianjin Quanjian. Den kineniska klubben uppges vara beredda att betala 80 miljoner pund för att få värva den spanske anfallaren rapporterar Evening Standard. De sägs dessutom vara beredda att betala Costa en veckolön på 575 000 pund i veckan, vilket är mer än tre gånger så mycket som han tjänar på Stamford Bridge för närvarande.

Även om Chelsea betalar ut bra löner skulle dem inte kunna matcha den kinesiska klubbens erbjudande, men Londonklubben är beredda att förlänga med anfallaren. Tianjin Quanjins erbjudande skulle dock göra Costa till den näst bäst betalde fotbollsspelaren i världen, efter Shanghai Shenuas Carlos Tevez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply