Uppgifter: Barcelona på jakt efter Nemanja Matics signatur

Uppgifter: Barcelona på jakt efter Nemanja Matics signatur

Chelsea är desperata att förlänga med anfallaren

Chelseas Nemanja Matic har blivit erbjuden att förlänga med Londonklubben, men mittfältaren och hans representanter är inte stressade över att förlänga, och Barcelona har visat starkt intresse för mittfältaren, vilket uppges locka.

Chelseas Nemanja Matic är eftertraktad, och La Liga-giganterna Barcelona uppges vara mycket intresserade av att värva mittfältaren, samtidigt som Chelsea är desperata att behålla mittfältaren, detta uppger rapporter i Spanien via Metro. Matic, som först kom till Chelsea 2009, för att sedan skickas ut på lån och sedan säljas till Benfica 2011 – bara för att 2014 värvas tillbaka till Stamford Bridges lönelista – är en viktig kugge i Chelseas spel, och serben har fått spela i princip varenda match under säsongen under tränare Antonio Conte.

Chelsea sägs vara desperata att förlänga med den defensive mittfältaren, som sitter på ett kontrakt med klubben till 2019, men Matic själv har tillsammans med sina representanter ingen brådska. Londonklubben uppges vara villiga att erbjuda honom en signifikant löneförhöjning för att få honom att stanna, då Conte ser honom som extremt viktig på mittfältet.

Barcelona uppges dock vara på jakt efter en mittfältare av Matics kaliber, som eventuellt kan ersätta eller täcka upp för Sergio Busquets, och Matic skall ha kommit på deras radar. Möjligheten att spela för La Liga-giganterna sägs vara mycket intressant för Matics del. Även Manchester United har tidigare uppgetts vara intresserade av Matic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply