Uppgifter: Barcelona har ögonen på Chelsea-trion

Uppgifter: Barcelona har ögonen på Chelsea-trion

Håller ett nära öga på Chelsea-spelarna

Enligt uppgifter sägs Barcelonas sportchef Robert Fernandez och scouten Urbano Ortega ha varit på plats för Londonderbyt mellan Chelsea och West Ham, för att kolla in Chelseatrion beståendes av Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso och Nemanja Matic.

Chelsea ligger fortfarande först i Premier League, med bekväma tio poäng ner till andraplacerade Tottenham och resten av Premier League-klubbarna, och ser ut att kunna gå ohotade mot ännu en Premier League-titel. Antonio Conte och spelarna han har på Chelseas lönelista är alla mycket duktiga, och trots att de har ett spännande spelschema fram tills den sista matchen i maj, förväntas de ta hem det, med sin vassa offensiv och stabila defensiv.

Det är defensiven som har lockat blickarna till sig och enligt uppgifter till Metro skall FC Barcelonas sportchef Robert Fernandez och Barcelona-scouten Urbano Ortega ha varit på plats i London tidigare i veckan, då Chelsea mötte West Ham i ett rafflande Londonderby som slutade med seger för Chelseas del. Barca sägs vara intresserade av den defensiva trion bestående av Cesar Azpilicueta, som spelar som högerback, Marcos Alonso som befinner sig på vänsterbackssidan och Nemanja Matic på plats som defensiv mittfältare.

Barcelona själva sitter i något av en knipa, då de saknar Aleix Vidal på högerbackspositionen då han skadade sig för några veckor sedan, men de har letat efter en ersättare till Dani Alves sedan högerbacken lämnade för Juventus i somras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply