bet365

Uppgifter: Andrea Pirlo till Chelsea?

bet365
Uppgifter: Andrea Pirlo till Chelsea?

Besökte sin gamle tränare

Under fredagen besökte den italienske mästaren Andrea Pirlo Chelseas träningsanläggning, där bland annat hans gamle tränare i Juventus, Antonio Conte, numera arbetar och rykten blossade upp om huruvida mittfältaren kunde ansluta till klubben.

Den store, italienske frisparksläggaren Andrea Pirlo var under fredagen på besök på Chelseas träningsanläggning, någonting som givetvis drog igång rykten om huruvida mittfältaren skulle kunna återvända till världsfotbollen och sin gamle Juventus-tränare Antonio Conte, numera tränare på Stamford Bridge. Pirlo, som numera spelar i den amerikanska ligan för New York City, träffade sin gamle tränare tillsammans med några av klubbens spelare men tränaren understryker att det inte hade någonting med en potentiell flytt att göra.

– Andrea kom enbart hit för att besöka och han har ett år till på sitt kontrakt i Amerika, sade Conte via Goal.

– Han spelar och njuter av sin fotboll i Amerika. Jag är nöjd över detta besök då Andrea var min spelare i Juventus i tre år och vi vann tillsammans. Jag kommer ihåg honom som en fantastisk spelare och han spelade fantastisk fotboll med Juventus under dessa tre år. Jag är väldigt glad över hans besök, med hans son. Vi har ett gott förhållande och jag är nöjd över detta, fortsatte tränaren.

– Han kom bara hit för att se (oss), men han kan fortfarande göra en bra träning!, avslutade tränaren och hyllade 37-åringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply