Romelu Lukaku hoppas på återkomst i Chelsea

Romelu Lukaku hoppas på återkomst i Chelsea

Belgaren vill återvända till London

Den belgiske anfallaren Romelu Lukaku är eftertraktad på transfermarknaden och det är framförallt gamla klubben Chelsea samt nuvarande klubben Everton som gör upp om anfallaren och han sägs föredra Londonklubben.

Romelu Lukaku är med sina 23 år och flinka ben en eftertraktad anfallare på transfermarknaden och har länge varit. Han började bra i Chelsea, men uppfyllde där aldrig de förväntningar som fanns på honom och han gick ut på lån för att sedan ansluta permanent till Everton. Där har den unge anfallaren säsong efter säsong visat vilken kvalité han innehaver och Everton har varit tvungna att hålla många intressenter borta.

Nu börjar dock tiden rinna ut för Evertons del och det ser ut som att det blir allt svårare och svårare att hålla klubbarna borta. Lukaku själv har också uttryckt en önskan om att gå, då jakten på Champions Leaguefotboll har vari en stark dragkraft. Efter samtal med nye tränaren Ronald Koeman verkade dock allting vara lugnt, men enligt den engelska tidningen The Sun skall Lukaku nu ha yttrat sig för vänner om att han har en önskan att gå tillbaka till Chelsea.

Chelsea har ingen Champions Leaguefotboll att erbjuda, eller europeisk överhuvudtaget, men de har en ny tränare i Antonio Conte samt nya spännande planer för Londonklubben, någonting som kan locka Lukaku. Han skall ha sagt att han har oavslutade affärer i klubben. Koeman sägs hoppas på en affär som landar på runt 75 miljoner pund för anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply