bet365

Real Madrid håller hemliga förhandlingar med Hazard?

Real Madrid håller hemliga förhandlingar med Hazard?
bet365

Klubbarna uppges vara på väg att komma överens med varandra

Enligt uppgifter så håller Real Madrid, som länge varit en beundrare av Eden Hazard, på att förhandla med Chelsea om en sommarflytt för Eden Hazard, som Madrids president ser som en prioritetsvärvning.

Real Madrid har länge haft ögonen på Chelseas stjärnytter Eden Hazard. Den belgiske mittfältaren har ett tempo som ingen annan och en förmåga att smita in utanför boxen och bara klippa till, eller servera den till en lagkamrat. Enligt Goal, via spanska Diario Gol, skall Real vara på gång att förhandla med Chelsea i hemlighet om en värvning av yttermittfältaren Hazard och att kunna få lägga till mittfältaren på deras lönelista. Det sägs röra sig om en sommarvärvning och Madrids president Florentino Perez uppges vara beredd att göra det som krävs för att få in Hazard, som är en prioritetsvärvning.

Perez vill röra om i truppen och ta in den belgiske mittfältaren som en prioritet, tillsammans med Manchester Uniteds David de Gea och Juventus Paulo Dybala, för att kunna förstärka laget ytterligare och de tre spelarna sägs vara på toppen av huvudstadsklubbens lista.

Eden Hazard hade en riktig formdipp förra året och det gick inte särskilt bra för mittfältaren, som enbart var en skugga av sitt forna jag. Men efter att Antonio Conte kommit in i truppen och sett till att ordna upp så har hela laget tagit sig i kragen och klubben ligger nu etta i Premier League, gott och väl på väg att ro hem Premier League-titeln ännu en gång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply