bet365
bet365

Kurt Zoumas varning till Antonio Conte

Zoumas varning till tränaren: Låt mig spela – annars drar jag

Chelsea kan vara på väg att tappa ytterligare en försvarare på kort tid. Nu är den franske Chelsea-backen missnöjd med sin speltid i London-klubben, och säger enligt The Sun att han inte tvekar på att lämna om han inte får mer speltid snart.

Kurt Zouma anslöt sig redan under 2013 till Chelsea och sågs då, som 19-åring, som en av fransk fotbolls mest lovande försvarare. Men speltiden uteblev och när Antonio Conte kom till laget blev det ännu värre.

Italienaren har nämligen gjort om spelsystemet till 3-4-3, vilket innebär att David Luiz, Gary Cahill och Cesar Azpilicueta är de tre givna startspelarna i backlinjen, något som redan gjort att Branislav Ivanovic valde att lämna klubben. Även John Terry kan komma att lämna Chelsea, och nu alltså ytterligare en försvarare lämna till sommaren.

Vill spela – annars lämnar han

Högerbacken Zouma är tydlig mot tränaren Antonio Conte, han vill spela, annars lämnar han till sommaren.

– Jag kan inte sitta på bänken medan mina bästa år försvinner ett efter ett, ska försvararen ha sagt enligt den engelska tidningen The Sun.

Conte har inte gett något svar på försvararens uttalande, men har som regel haft en låg profil när det gäller att prata rykten med media.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply