bet365

Inga värvningar eller försäljningar för Chelsea i vinter?

bet365
Inga värvningar eller försäljningar för Chelsea i vinter?

Truppen är komplett

Chelsea verkar inte göra några förändringar i spelartruppen i januari. Antonio Conte anser att truppen är komplett, enligt Daily Express.

Chelsea har ryktats vara på väg att värva flera spelare i januari, som sig bör när ett nytt transferfönster närmar sig. Bland annat har det talats om att Hakan Calhanoglu jagas av Premier League-klubben och att Chelsea jagar Kostas Manolas på nytt. Nu verkar det dock som att den engelska storklubben inte kommer att göra några värvningar. Tränaren Antonio Conte anser att man inte behöver några förstärkningar, uppger Daily Express.

– Allt prat kommer för tidigt. Vår trupp är komplett, säger Conte enligt Daily Express.

Dessutom verkar det även som att italienaren inte kommer att sälja några av sina spelare i vinter. Det har bland annat talats om Oscar kan hamna i Juventus och att Milan vill värva Cesc FabregasConte vill dock inte släppa de här två spelarna.

– Det är bara massa spekulationer. Jag kommer inte att skicka iväg de (Oscar och Fabregas) till andra klubbar. De är viktiga spelare för Chelsea, säger Conte enligt Daily Express.

Bra start

Det är inte särskilt konstigt att Conte inte känner sig hetsad av att göra förändringar i spelartruppen på Stamford Bridge. Tränaren har fått en positiv start under sin första tid i klubben, där laget ligger etta i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply