bet365

Galna ryktet: John Terry aktuell för Bröndby

John Terry kopplas ihop med dansk klubb

John Terry kan vara på väg till danska Bröndby. Det uppger danska Ekstrabladet idag. Uppgifterna bygger de på att Terry känner den danska klubbens ordförande, samtidigt som han börjat följa Bröndby på Instagram. 

John Terry följer två klubbar på Instagram. Den ena är så klart Chelsea, och den andra är något överraskande danska Bröndby. Den engelska mittbacken känner dessutom klubbens ordförande Jan Bech. Men inte nog med det, enligt Ekstrabladet ska Terry i februari 2014 ha uttalat sig så här i ett okänt sammanhang: ”Det kunde vara en idé – en dag”. Där har ni tre pusselbitar som får den danska klubben att dregla över tanken på ett mittbackspar med Daniel Agger och John Terry inom en snar framtid.

”Terry kan hamna i Bröndby inom kort”

En som spinner vidare på det galna ryktet är DR:s fotbollsexpert Jan Karlborg. Han ser det heller inte som någon omöjlighet att Terry även har kontakt med Daniel Agger från hans tid i Premier League och Liverpool.

– Det faktum att Jan Bech känner Terry, och att Daniel Agger kanske även gör det, får mig att tro att det lätt kan vara så att Terry hamnar i Bröndby inom kort, säger Karlborg till den danska tidningen.

John Terrys kontrakt med Chelsea går ut efter den här säsongen. Det återstår att se om Danmark och Bröndby blir mittbackens nästa adress.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply