Frank Lampard om framtiden: Fått PL-erbjudanden

Chelsea-legenden kan återvända till Premier League

I år fyller Frank Lampard 39 år men, men det stoppar inte engelsmannen från att fortsätta sin aktiva spelarkarriär inom fotbollen.
– Jag är inte redo att sluta än, säger den förre Chelsea-spelaren till engelska Daily Mail.

Åldern är bara en siffra, brukar det sägas, och visst stämmer uttrycket om man tittar på Frank Lampard. 38-åringen har spenderat sin två senaste år i den amerikanska ligan MLS. Men trots att han närmar sig 40 finns det inga planer på att lägga skorna på hyllan.

Tvärtom. Meda båda unga och gamla stjärnor i de topp europeiska ligorna väljer att trappa ner med fotbollen har Lampard motsatta planer. Han säger själv att han är intresserad av att spela i Premier League igen.

”Fått erbjudanden”

Medan den förre Liverpool-spelaren, Steven Gerrard, valt att lägga skorna på hyllan, trots att han är yngre än Lampard, vill inte den förre Chelsea-legenden göra samma sak.

– Det finns en del av mig som vill stanna inom fotbollen, trots att min kontrakt är på väg att ta slut och att jag närmar mig 40. Det är svårt att förklara, men det är så jag känner, säger Lampard till Daily Mail.

– Jag vill inte lägga av redan nu. Jag har faktiskt fått erbjudanden från Premier League. Kanske stannar jag kvar inom fotbollen ett tag till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply