bet365

Costa: ”Chelsea-supportrarna älskar mig mer än Atletico-supportrarna”

Costa: "Chelsea-supportrarna älskar mig mer än Atletico-supportrarna"

Costa var mycket nära en flytt tillbaka till Atleti

Det ryktades länge om att Diego Costa ville återvända till sin gamla klubb Atlético Madrid, och nu uppdagas det att Atlético var för långsamma, vilket tvingade Costa att stanna kvar, men anfallaren menar på att Chelsea-supportrarna fortfarande älskar honom, till och med mer än Atleti-supportrarna.

Londonklubben Chelseas målstjärna Diego Costa har länge kopplats ihop med en flytt tillbaka till sin gamla klubb, Atlético Madrid i Madrid, och det är ingenting som lär ha undgått någon, att stjärnan gärna har velat komma tillbaka också. Vi på Silly Season Sverige kunde redan i maj 2015 rapportera om att Costa ville återvända till sin gamla klubb och lämna Chelseas lönelista. Men enligt den spanska tidningen Marca, har Costa nu uttalat sig om hela situationen, och att han är mycket sårad över hur Atlético valde att hantera situationen, dessutom då det påverkade hans relation med nye tränaren Antonio Conte, då han berättade för den italienske tränaren om sin önskan att återvända till Atlético.

– Då det var meningen att Atlético skulle vänta på mig, med bara en månad kvar på marknaden, så gjorde dem inte det, sade Costa.

– Jag gjorde allt jag kunde för att återvända till Atlético men det skedde inte. Jag kommer inte att kämpa lika hårt för att återvända längre. Min relation med Conte började inte väl då jag berättade för honom att jag ville lämna för Atlético. Då Atlético inte agerade, gick jag till Conte med svansen mellan benen för att prata med honom … han ville inte ens titta på mig!

– Chelsea-supportrarna älskar mig mycket, till och med mer än Atlético-supportrarna. Föreställ er det.

Då Chelsea inte spelar i Champions League i år hoppas Costa att Atlético kan vinna turneringen, då de har förtjänat det i hans ögon.

– Om Atlético når till Champions League-finalen så kommer de att vinna det. De förtjänar det, avslutade Costa.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365