Chelseas Diego Costa ersätts av Alvaro Morata?

Chelseas Diego Costa ersätts av Alvaro Morata?

Conte vill ha den spanske anfallaren istället

Diego Costa och Antonio Conte sägs ha rett ut förra veckans bråk, men Conte skall redan ha hittat en ersättare till Costa i Alvaro Morata, som han hellre vill ha, och Costa kan komma att lämna för Kina eller Madrid.

Det har, oundvikligen, varit en del kontroverser kring Diego Costa. Anfallaren inledde säsongen bra men har nu på senare tid varit frustrerad och hamnade bland annat i bråk med tränare Antonio Conte. Det väckte nya spekulationer om att anfallaren kan komma att lämna Londonklubben, och en flytt ser oundvikligen ut att komma allt närmare och närmare för spanjorens del, detta trots att han ligger i delad skytteligaledning.

Conte uppges istället vara mer intresserad av Alvaro Morata, detta uppger engelska tidningen The Telegraph. Real Madrid-anfallaren värvades in till Juventus av just Conte, men paret fick inte mycket tid till att jobba tillsammans, och det uppges nu vara en av de stora anledningarna till att Conte inte kan släppa Morata. Strikern sitter inte i den mest ideala situationen heller, då han enbart fungerar som backup-anfallare, vilket inte innebär särskilt mycket speltid, och den 24-årige Morata kan mycket väl överväga en flytt då hans återvändande till Real inte blev exakt som han kanske trodde.

Problemet ligger i det faktum att Real sitter med ett transferförbud, men fördelaktigt för Real är det faktum att de redan lyckats överklaga och korta ner domen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply