Chelsea vill byta Diego Costa mot Javier Pastore

Chelsea vill byta Diego Costa mot Javier Pastore
bet365

Vill göra affärer med PSG

Chelsea ser ut att kunna göra sig av med sin stjärn-anfallare Diego Costa efter rykten om en flytt för spanjoren florerat under en tid, och sägs vilja göra en bytes-affär med Paris Saint-Germain, för att i utbyte få Javier Pastore.

Chelsea går som tåget i Premier League och har legat ohotat uppe i toppen av den engelska ligan under en längre tid nu. Som det ser ut kommer den blåa Londonklubben att ta hem ligatiteln, och klubben blickar redan framåt mot sommarens stundande transferfönster för möjliga affärer.

En spelare som sägs vara av mycket stort intresse för Antonio Conte är Paris Saint-Germains Javier Pastore. Den argentinske mittfältaren har imponerat stort på Conte sedan en längre tid tillbaka, och den italienske tränaren försökte värva honom till Chelseas lönelista redan i vintras, men det lyckades inte bli någon affär de båda parterna emellan.

Till sommaren är Conte mycket bestämd om att lyckas knipa den offensive mittfältaren, och enligt den engelska tidningen Express skall Conte vara beredd att slänga in sin anfallsstjärna Diego Costa i affären, som en bytes-deal, för att försäkra sig om att han får Pastores signatur.

Costa har varit av intresse för PSG under en tid och stjärnan själv har sagt att han inte skulle ha några problem med att spela i den franska huvudstadsklubben, och stå på deras omfattande lönelista.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply