Chelsea utmanar Manchester City om Thomas Lemar

Chelsea utmanar Manchester City om Thomas Lemar

Den unge yttern är mycket lovande

Manchester Citys Pep Guardiola uppges vara ett stort fan av Monacos extremt lovande vänsterytter Thomas Lemar, men blir nu utmanade i transferracet av Chelsea som fått upp ögonen för den unge talangen.

Manchester City har sedan tidigare rapporterats ha ett intresse av AS Monacos mycket lovande ytter Thomas Lemar, och Pep Guardiola sägs vara ett stort fan av den blott 21-årige vänsteryttern. Dock kommer de nu att få konkurrens i form av Premier Leagues ligaledare Chelsea, som också har fått upp ögonen för Monacos talangfulle anfallare, detta rapporterar Talksport.

Enligt fransk media skall de båda klubbarna ha ett starkt intresse, och då de båda rent finansiellt sett är två bjässar, med enorma lönelistor, är det bara för Monaco att börja rusta upp inför de eventuella buden som kan komma in. Även Juventus och Bayern München rapporteras ha ett intresse av mittfältaren och kan komma att hålla ett nära öga på utvecklingen för fransmannen.

Men då Lemar sitter på ett kontrakt till 2020 så är Monaco inte beredda att sälja den unge mittfältaren för mindre än 34 miljoner pund – vilket är en otrolig vinst på de 3 miljoner pund som de själva betalade för honom 2013.

Ett utmärkt tillfälle för Pep Guardiola och hans personal att kolla in Thomas Lemar lite extra kommer att ta plats ikväll, på Citys hemmaplan till och med, då de välkomnar Monaco till Ethiad för det första av två möten i åttondelsfinalen av Champions League. Missa inte!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply