Chelsea närmar sig Marco Verratti

Chelsea närmar sig Marco Verratti
bet365

Bayern München utmanar

Chelsea har uppgetts vara intresserade av att värva Paris Saint-Germains Marco Verratti men kan nu bli utmanade av Bayern München som vill värva in italienaren som ersättare för Xabi Alonso, de italienska lagen ser uträknade ut i kampen.

Paris Saint-Germains centrale mittfältare Marco Verratti har under en längre tid jagats av flertalet storklubbar. Mittfältaren kom från italienska Serie A 2012 och har sedan spelat med de franska jättarna, men kan nu vara på väg att lämna klubben skriver Metro. Italienaren har kopplats ihop med en del klubbar, bland annat Juventus och Inter Milan är mycket intresserade av 24-åringen, men hans agent har uttalat sig och menar på att en flytt till Italien inte alls ser trolig ut. Detta har öppnat för Chelsea, som även de har visat sig vara intresserade. PSG har satt en prislapp på mittfältaren på 68,2 miljoner pund.

Tränare Antonio Conte är ett stort fan efter att ha jobbat tillsammans med Verratti då Conte tränade det italienska landslaget. Verratti själv uppges också gilla den gamle tränaren, vilket naturligtvis är en fördel för Conte och Chelsea.

– Conte är den bäste tränaren jag någonsin jobbat med, sade Verratti till SkySports 2015.

Nu ser det ut som att Chelsea kan få utmanare till mittfältaren, efter att rapporter kommit in om att Bayern München också har gett sig in i leken. Enligt Metro skall det röra sig om en ersättare till mittfältsgeneralen Xabi Alonso som igår meddelade att han kommer att lägga skorna på hyllan efter den pågående säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply