Chelsea fortsätter jakten på Alvaro Morata

Chelsea fortsätter jakten på Alvaro Morata
bet365

Chelsea vill värva Real Madrids Alvaro Morata

Alvaro Morata kan lämna Spanien för England. Chelsea jagar anfallaren och vill värva honom under sommaren, uppger The Independent.

Ryktena om en flytt till Chelsea för Alvaro Morata bara fortsätter och fortsätter. Nu talas det på nytt om att den engelska klubben vill plocka in anfallaren från Real MadridPremier League-klubben kommer att lägga ett bud på spelaren i sommar, skriver The Independent.

Det talas om att Morata har insett att Zinedine ZidaneReals tränare, inte kommer att ge honom en fast plats i lagets startelva. På grund av detta vill 24-åringen lämna den spanska klubben. I och med Chelseas stora intresse är Stamford Bridge en av de platser dit spanjoren kan tänka sig att flytta.

Utmanas av andra

Trots alla rykten om en flytt till Chelsea är det inte säkert att det är där Morata hamnar till slut. Anfallaren jagas av flera andra klubbar, som hoppas på att snuva Premier League-ettan på spelaren. Till exempel har det sagts att Morata kan återvända till Juventus. Dessutom ska även Arsenal och Napoli vara intresserade av 24-åringen.

Återvände i somras

Efter två säsongen i Juventus återvände Morata till Real Madrid i somras. Efter brist på regelbunden speltid kan nu anfallaren på nytt vara på väg att lämna Santiago Bernabeu.

Det är inte bara Morata som kan vara på väg att lämna Real. Bland annat har det ryktats om att Barcelona vill värva Isco och att James Rodriguez är högst upp på PSGs önskelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply