Källor: Cesc Fabregas avfärdar flyttrykten

bet365

Spanjoren vill stanna i Chelsea

Efter en tung start på säsongen för Cesc Fabregas har det ryktats om en flytt från London. Men enligt brittiska Daily Mails rapporter vill mittfältaren stanna i klubben.

Chelsea är åter ett topplag efter fjolårets misslyckade säsong som bland annat innebar ett avsked från ”The Blues” för tränaren José Mourinho. Laget parkerar just nu bussen på en andraplats i tabellen, en poäng efter Liverpool, efter att London-klubben inkasserat en 5-0-seger i den senaste matchen mot Everton.

Men trots att säsongen för klubben har inletts i dur kan inte Cesc Fabregas start summeras i samma positiva bemärkelse. Den förre Barcelona-spelaren har haft det tufft att imponera på den nya tränaren Andrea Conte och det har under hösten ryktats om att Chelsea är beredda på att låna ut sin mittfältare redan till januari. 

Vill inte lämna London – än

Men Fabregas vill inte lämna Chelsea, i alla fall inte enligt brittiska Daily Mail. Tidningen rapporterar under morgonen att källor uppger att spanjoren vill stanna i klubben för att bevisa att han är värdig en plats i startelvan. Åtminstone säsongen ut, sen kan det bli aktuellt för en flytt för Fabregas.

För tränare Contes del finns det dock fortfarande intresse att förstärka på mittfältet. Enligt Sky Sport ska Paris Saint-Germans Javier Pastore och Inters Marcelo Brozovic vara två högaktuella namn för den engelska huvudstadsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply