Branislav Ivanovic jagas av Juventus

Branislav Ivanovic jagas av Juventus

Juventus har flera försvarare skadade

De italienska, femfaldiga mästarna Juventus söker efter ersättning i sin backlinje, då Serie A-klubben har skador på sina ordinarie försvarare, och Chelseas Branislav Ivanovic kan komma in som en erfaren ersättare.

Chelseas Branislav Ivanovic är inte så populär hos nye tränaren Antonio Conte och speltiden har varit knapp för högerbacken, som i tidigare Chelsea-elvor har varit en ordinarie startspelare, men som inte verkar ha lyckats övertyga den nye managern. Serben var också skadad två matcher men har under hösten mest lyckats få till korta inhopp, något som inte är nog för försvararen. Här ser de italienska mästarna Juventus sin chans, som efter skador på sina ordinarie försvarare Dani Alves och Leonardo Bonucci nu är desperata efter en ersättare i backlinjen.

Den engelska tidningen The Telegraph skriver att de italienska giganterna nu ser sig om efter relativt billiga ersättare som kan hoppa in medans paret är borta, och det är här Ivanovic kommer in i bilden. Efter denna säsongen står 32-åringen utan kontrakt och är rädd för att inte få en förlängning, vilket kan innebära att han hoppar på ett eventuellt erbjudande från Juventus.

Men Conte kommer inte låta Ivanovic gå innan han har funnit en ersättare till serben, som är till god användning som ersättare. Romas försvarare Antonio Rudiger och Burnleys Michael Keane är möjliga alternativ för den italienske tränaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply