Antonio Conte vill återförenas med Claudio Marchisio i Chelsea

bet365

Conte vill locka Marchisio till Chelsea

Chelsea-tränaren Antonio Conte hoppas på att kunna locka Claudio Marchisio till London och Chelsea och på så sätt få en återförening med sin gamle mittfältare från tiden i Juventus. Dock skulle Chelsea få betala rejält för att köpa den 31-årige italienaren.

Sedan 2006 har Claudio Marchisio tillhört FC Juventus, men efter en debutsäsong utan några större framgången tillbringade han 2007/2008 i ligakonkurrenten Empoli. Det var dock den enda gången Juventus-spelaren inte tillhörde Turin-klubben. För sedan nio år tillbaka har mittfältaren konsekvent tillhört Serie A-giganten och nu lyckats bli en klubbens profiler de senare åren. Nu kan han dock komma att lämna.

Den förre Chelsea-tränaren Antonio Conte, som vann tre raka ligatitlar med klubben innan tog över som förbundskapten för Italien och läs Maxi Allegri ta över Juventus, Allegri som nu kan ta över i Arsenal efter Wenger till sommaren.

Kan bli en dyr affär

Nu vill alltså den gamle tränaren för det italienska laget återförenas med sin gamle mittfältsgeneral. Det kommer dock inte bli en billig affär då Claudio Marchisio värderas uppemot 300 miljoner. Om Chelsea-ledningen är beredda att betala den summan för en spelare som precis fyllt 31 är oklart, men Conte har dock fått bra inflytande efter att ha gjort Chelsea till en toppklubb i engelska Premier League igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply