bet365
bet365

Antonio Conte kan skriva på för Chelsea idag

bet365

Chelsea uppges ha kommit överens med en ny tränare

Antonio Conte ser ut att Chelseas nye tränare. Det uppger engelska The Guardian. Enligt tidningen har den italienska förbundskaptenens representanter flugit till London för de sista förhandlingarna idag. 

Antonio Contes avtal med det italienska fotbollslandslaget löper ut efter EM. Nu uppges italienarens nya adress redan vara klar. Enligt samstämmiga uppgifter från både engelska och italienska tidningar är Conte klar som ny tränare för Chelsea. Det italienska fotbollsförbundets president Carlo Tavecchio säger sig dock inte känna till uppgifterna.

– Det finns inga nyheter om tränarens framtid. Det betyder att ingenting har förändrats för oss, säger Tavecchio enligt Sky Sports.

”Redan överens”

Italienska Corriere dello Sport och Tuttosport menar trots det att affären redan är klar och att Conte kommer presenteras senare i veckan efter att kontraktet skrivits på idag. Enligt de italienska tidningarna kommer den förre Juventus-tränaren att skriva på ett tre-årskontrakt med Londonklubben som innefattar en årslön på 75 miljoner kronor.

Klart redan i tisdags?

Engelska Sky Sports skriver dessutom att Chelseas sportchef Michael Emenalo fanns på plats när Juventus spelade 2-2 mot Bayern München i Turin. Det är därför inte omöjligt att det redan då fanns en överenskommelse mellan Chelsea och den rutinerade tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply