Antonio Conte kan lämna – trots erbjudande om Neymar

Antonio Conte kan lämna - trots erbjudande om Neymar

Succétränaren kan lämna

Chelsea har efter en tuff säsong förra året äntligen lyckats ta sig upp igen, tack vare den nye succétränaren Antonio Conte, som redan kan vara på väg ut genom dörren efter erbjudande från Inter Milan, trots att han erbjudits Neymar.

Chelsea ser ut att vara på väg mot ännu en Premier League titel, efter att ha vunnit den för två år sedan, sedan säckat ihop totalt under förra årets kampanj och gjort uruselt ifrån sig. Sedan den italienske tränaren Antonio Conte kom till klubben har de gjort väldigt bra ifrån sig, och ligger för närvarande hela tio poäng före Premier League-tvåan och Londonrivalerna Tottenham. Det ser ut som att Conte kan ta hem en engelsk ligatitel under sitt första år i ligan, men det sägs också att han redan överväger att lämna för Inter Milan.

Enligt den engelska tidningen Express skall Chelseas ägare Roman Abramovich vara orolig för att Contes hemland Italien kan locka, och den ryske ägaren skall ha erbjudit Conte att köpa Neymar och lägga till brassen på lönelistan, något som den italienske tränaren skall ha tackat nej till.

Conte sägs vara mycket intresserad av en möjlig flytt till Inter Milan, inte främst på grund av deras nya ägare som pumpar in mängder med pengar i klubben och som har som mål att bli en av Europas största klubbar igen. För inte så länge sedan rapporterades det om att Inter är beredda att betala Conte monstersummor för att ta över som tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply