Alexandre Pato vill stanna i Chelsea

Alexandre Pato vill stanna i Chelsea

Brassen vill stanna i London

Enligt Daily Mirror vill Chelseas anfallare Alexandre Pato stanna i klubben. 

Sedan det blev klart att Chelsea lånar Alexandre Pato har det varit många frågetecken kring anfallaren. Först hävdades det att Guus Hiddink väljer juniorer framför Alexandre Pato. Sedan fick sagan en ny vändning när det sades att Antonio Conte vill behålla Alexandre Pato. Om spelaren får som han vill verkar det dock vara tydligt var han vill vara nästa säsong.

Enligt Daily Mirror vill Pato stanna i Chelsea om möjligheten ges.

– Jag känner mig stark både fysiskt och psykiskt. Mitt mål är att stanna i Europa och fortsätta spela för Chelsea. När tränaren gav mig chansen att spela blev jag väldigt glad. Att dessutom få göra mål mot Aston Villa var en stor lättnad, säger anfallaren till Daily Mirror.

Brassen säger även att han har stor förtroende för klubbens nya tränare Antonio Conte, som kommer att ta över ansvaret under nästa säsong.

– Conte kommer lyckas väldigt bra. Han är en man som verkligen har en stor vilja att vinna. Han revolutionerade Juventus, och vann mycket. Jag är säker på att det kommer att se ut på samma sätt här. Han kommer att värva in de spelare som Chelsea behöver, säger Pato till Daily Mirror.

Pato anlände till Chelsea under årets januarifönster. Han är utlånad från Corinthians och har tidigare spelat för bland annat Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply