”200 miljoner pund för Hazard”

Jose Mourinho ger svar på Eden Hazards eventuella flytt Real Madrid

Inför mötet med Arsenal på söndagskvällen svarade Jose Mourinho den brittiska pressen bland annat på frågan om en eventuell flytt för Eden Hazard till Real Madrid.

Det pratas ofta om att Eden Hazard ska lämna Chelsea för spel i Real Madrid men varje gång har belgaren stannat och för inte så längesen valde han även att skriva ett nytt kontrakt med London-klubben. Under lördagskvällen kom ämnet upp igen och Jose Mourinho gav ett kanske lite överdriver svar på frågan om chansen finns att Hazard lämnar.

Mourinho vill ha £200 miljoner för Eden Hazard

– ”Sätta ett pris på honom? Jag skulle säga £100 miljoner plus tre av deras bästa spelare, eller £200 miljoner om de vill köpa honom utan att någon spelare går i motsatt riktning”.

Portugisen berättade även att hans relation med Real Madrids klubbledning är bra och att han troligen kommer vara den första som får reda på om den spanska La Liga-klubben vill värva mittfältaren. Mourinho som tillbringade tre år i Real Madrid fick lämna efter att man förlorat mot Atlético Madrid för första gången på 14 år och man gjorde det i den spanska cupfinalen på sin hemmaarena Santiago Bernabéu.

”Jag är inte orolig. Om de vill ha honom tror jag att jag är den första personen som kommer veta det. Min relation med Florentino Perez* och José Ángel Sánchez** är så pass bra att möjligheten inte finns där att något skulle hända utan att jag visste om det. Om de vill ha honom får de plocka upp telefonen och ringa mig, det är så jag känner om det hela”.

Jose Mourinhos Chelsea leder Premier League med 10 poäng med sex matcher kvar att spela.

 

* Florentino Pérez är Real Madrids President
** José Ángel Sánchez klubbens generaldirektör

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365