bet365

Bekräftat: Shkodran Mustafi och Lucas Pérez till Arsenal

Arsenal värvar La Liga-duon

Arsenals supportrar ser inom kort ut att få två presenter av Arsene Wenger. Enligt tränaren har man gjort klart med Shkodran Mustafi och Lucas Pérez.

Det är ingen hemlighet att Arsenal är i förhandlingar med Shkodran Mustafi och Lucas PérezMustafi har varit en av sommarens största transferkaruseller. Försvararen har ena dagen ryktats vara helt klar för Londonklubben, för att nästa dag vara otillgänglig för försäljning från Valencia. Nu ska man dock ha gjort helt klart med de båda spelarna, avslöjar Arsene Wenger. Enligt tränaren återstår det bara några få detaljer innan man kan presentera duon.

”Har köpt två spelare”

Efter lördagens 3-1-seger borta mot Watford meddelade fransmannen att man kommer att plocka in Mustafi och Perez inom kort.

– Vi har köpt två spelare, Mustafi och Perez. Nu kan vi integrera dem till truppen. Vi måste slutföra pappersarbetet. Det ser dock ut som att det kommer bekräftas i början av nästa vecka, sa han under en presskonferens efter Premier League-mötet.

Betalar över 50 miljoner pund

BBC och Daily Mail rapporterar att Arsenal och Valencia kommit överens om en övergångssumma på 35 miljoner pund för 24-åringen. Den tyske landslagsmannen uppges ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen och väntar på att få skriva på sitt personliga kontrakt med Londonklubben.

Deportivo de La Coruña har bestämt sig för att endast sälja Pérez om Gunners går med på att betala anfallarens utköpsklausul, som ligger på 16,9 miljoner pund. Det innebär att man kommer att betala omkring 51,9 miljoner pund för att locka över spelarna till Emirates Stadium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365