Barcelona budar på John Stones

Barca jagar Evertons backlöfte

Barcelona sägs vara redo att lägga ett bud på Evertons eftertraktade mittback John Stones. Frågan är om pengarna räcker för att Merseysideklubben ska vara villiga att släppa 22-åringen. 

John Stones har länge varit ett hett byte för de europeiska storklubbarna. Nu uppger Daily Mail att Barcelona kommer lägga ett bud på 300 miljoner kronor för mittbacken. Klubben ser möjligen engelsmannen som en ersättare till Marc Bartra, vars utköpsklausul på åtta miljoner euro aktiverats efter att spanjoren gjort för få framträdanden den här säsongen. Det lär dock bli hårda förhandlingar för den katalanska klubben om de ska få igenom köpet, Everton uppges kräva 545 miljoner kronor för sin guldklimp.

Flera engelska klubbar intresserade

Mittbacken har de två senaste åren jagats av flera engelska klubbar. Framför allt Chelsea har tidigare kopplats ihop flitigt med engelsmannen, men även Manchester City och Manchester United ryktas vilja värva John Stones.

Chelsea ska förra sommaren ha fått ett bud på 20 miljoner pund nobbat av Everton. Det lär alltså krävas större summor än så för att Merseysideklubben ska släppa spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply