Arsenal fortsätter jakten på Alexandre Lacazette

Gunners fortsatt intresserade av skyttekungen

Arsene Wenger har länge velat locka över Alexandre Lacazette till Arsenal. Nu uppges man vara redo att lägga ett nytt bud i hopp om en affär med Lyon.

Lyons skyttekung Alexandre Lacazette har under en längre tid varit på Arsenals radar. Premier League-klubben lade ett bud på 29 miljoner pund tidigare i somras men köpet nekades av fransmännen. Klubbledningen har vid flertalet gånger hävdat att anfallaren inte är till salu, men trots det vägrar Arsene Wenger att ge upp en eventuell affär. Nu gör man ännu ett försök i hopp om att underteckna honom.

Dubblar budet

Säsongens första ligamatch slutade i förlust för Gunners hemma mot Liverpool, Efteråt ska Wenger ha uppmanat till att förbereda ett nytt bud på 25-åringen, som man enligt Transfermarketweb är redo att lägga i dagarna. Det ska röra sig om en summa på 60 miljoner pund för att få till en övergång, en prislapp som kan få Lyon att tänka om.

Samtidigt vill man förstärka försvarssidan. Igår kunde vi på Silly Season Sverige rapportera att Arsenal är i förhandlingar med Shkodran Mustafi. Man ska ha kommit överens med Mustafis klubb, Valencia, om ett femårskontrakt värt omkring 35 miljoner pund. Man är dock på väg att tappa mittbacken Calum Chambers, som jagas av Roma.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply