Uppgifter: West Ham förhör sig om Arsenals Lucas Perez

Uppgifter: West Ham förhör sig om Arsenals Lucas Perez

Londonrivalerna West Ham visar intresse

Enligt rapporter skall Arsenals Londonrivaler West Ham ha kontaktat klubben angående deras anfallare Lucas Perez, som inte har fått så mycket speltid i benen som han velat, och som sägs vara öppen för en flytt bort från klubben.

Arsenal skall ha fått ett bud från West Ham på deras anfallare Lucas Perez, detta uppger mediet Metro. Perez kom till Arsenal sommaren 2016, men har hittills inte gjort något stort intryck i klubben. Den 28-årige anfallaren, som Arsenal värvade in från Deportivo La Coruña, har inte lyckats övertyga Arsene Wenger om att få mer speltid, trots att han har gjort mycket bra ifrån sig de gånger han väl har fått chansen, och har bidragit med sju mål och tre assist på enbart sju matcher från start. Detta har gjort att Perez har tröttnat något på att vara på Arsenals lönelista och spanjoren sägs vara beredd på att lämna klubben för att söka sig mer speltid någon annanstans.

Det är här Arsenals Londonrivaler kommer in i bilden, då West Ham har förstått att anfallaren inte är helt lycklig i klubben, och enligt uppgifter till Metro skall de ha förhört sig för om anfallaren och frågat Arsenal själva. West Hams tränare Slaven Bilic uppges vara något oroad över det faktum att deras bäste målskytt är Michail Antonio, som mest har spelat på mittfältet eller till och med som ytterback, under säsongen.

– Självklart skulle jag vilja spendera mer tid på planen, men vi har en stor trupp och några riktigt duktiga spelare här i Arsenal, sade Perez själv.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply