Uppgifter: Mesut Özil kan lämna Arsenal – Marco Reus kan ersätta

Uppgifter: Mesut Özil kan lämna Arsenal – Marco Reus kan ersätta

Är en drömvärvning för Arsene Wenger

Framtiden för Mesut Özil ser fortfarande väldigt osäker ut och nu ryktas det om att mittfältaren kan komma att lämna klubben men med en av Arsene Wengers drömvärvningar som kan ersätta tysken, nämligen Borussia Dortmunds ytter Marco Reus.

Arsenal firar 20 år tillsammans med sin tränare Arsene Wenger under den kommande helgen, blandat med rykten om huruvida fransmannen kan komma att ta över det engelska landslaget eller inte och således lämna sin post i Londonklubben. Detta är någonting som det talats mycket om då många supportrar känner att ett tränarbyte är på sin plats. På samma sätt talas det mycket om klubbens stjärnspelare, Mesut Özil. Det ryktas om att den tyske landslagsmannen efter mycket om och men har förlängt med den engelska klubben, men ingenting är ännu officiellt.

Uppgifter till TMW föreslår att Özil inte alls kommer att stanna kvar i klubben utan kan riskera att lämna redan i januari eller till sommaren, beroende på hur det går för Arsenal under den kommande säsongen kvalitetsmässigt.

Wenger har dock ett öga på en potentiell ersättare eller partner till Özil, en värvning som han har drömt om länge, nämligen Borussia Dortmunds stjärna yttern Marco Reus, som är en landslagskollega till Özil. Reus har för närvarande ett kontrakt med Bundesligajättarna till juni 2019 men det är inte ett problem som inte skulle kunna lösas. Trots sin något skakiga fysik som har hållit honom på sidlinjen vid ett flertal tillfällen har han ännu inte strukits från Wengers önskelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply