Uppgifter: Mesut Özil höll hemliga förhandlingar med Fenerbahce

Uppgifter: Mesut Özil höll hemliga förhandlingar med Fenerbahce

Var nära att lämna i somras

Arsenals Mesut Özil har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt med Londonklubben och enligt uppgifter från turkisk media skall Özil tidigare i somras ha besökt Istanbul för att hålla ett hemligt möte i 17 timmar med den turkiska toppklubben Fenerbahce om en möjlig transfer.

Framtiden för Arsenals stjärnmittfältare Mesut Özil har sett osäker ut under en längre tid. Mittfältaren sitter på ett kontrakt som går 2018 och klubben har velat förlänga med den tyske landslagsmannen under hela sommaren och hösten, men Özil själv har skjutit på förlängningen och har ännu inte skrivit under något nytt kontrakt med klubben. Istället har de suttit fast i förhandlingar i flera månader och det sägs att superstjärnan kräver en hög lön.

Nu har det kommit fram uppgifter som hävdar att Özil i somras var i Turkiet för att förhandla med den turkiska toppklubben Fenerbahce. Det är det turkiska mediet Hurriyet via DailyStar som skriver att tysken skall ha rest till Istanbul under sommaren för att diskutera med de turkiska jättarna. Det sägs att mötet var hemligt för att hålla medierna borta och att Özil spenderade 17 timmar i staden för att kunna diskutera en potentiell affär.

Men som vi alla vet så blev det ingen affär i somras och den 28-årige världsmästaren stannade istället i London och har haft en fin start på säsongen. Arsenal är väldigt benägna om att knyta till sig Özil på ett långtidskontrakt och det sägs att en överrenskommelse är mycket nära.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply