Uppgifter: Juventus vill byta Mario Mandzukic mot Alexis Sanchez

Uppgifter: Juventus vill byta Mario Mandzukic för Alexis Sanchez

Arsenal vill behålla chilenaren

Rapporter från Italien hävdar att Juventus skall vara intresserade av att köpa in Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez och lockar med en högre lön, samt erbjuder Mario Mandzukic till Londonklubben.

De italienska mästarna Juventus sägs enligt italienska medier fortfarande vara intresserade av att värva Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez skriver The Daily Star. Juventus ryktades under sommaren vara väldigt intresserad av chilenaren och intresset skall inte ha svalnat utan snarare enbart blivit starkare.

Sanchez, som har varit väldigt populär i Londonklubben sedan han anlände för två år sedan från Barcelona, sägs vara på väg att skriva under ett nytt kontrakt med Arsenal och skall inleda förhandlingarna under de kommande veckorna, men hans höga krav kan komma att skjuta på förhandlingarna. Klubben är väldigt benägna om att anfallaren stannar och vill se honom skriva under ett nytt kontrakt så fort som möjligt, även om han har två år kvar på sin nuvarande deal. Det sägs att han kan komma att bli erbjuden 200 000 pund i veckan för att stanna, något som Juventus dock skall vara beredda att matcha.

Juventus sägs vara beredda att ta till medel för att lura Sanchez iväg från Emirates och till Italien, och att Mario Mandzukic är en del av denna plan. Enligt rapporter skall Mandzukic användas som bete för att få Arsenal att sälja Sanchez till Juventus, i utbyte mot Mandzukic. Det sades häftigt i somras att tränare Arsene Wenger var ute efter den kroatiske mittfältaren och Juventus hoppas att en potentiell bytesdeal med lite extra pengar vid sidan om skall vara nog för att övertala Wenger att låta Sanchez lämna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply