Uppgifter: Jack Wilshere lämnar Arsenal

Uppgifter: Jack Wilshere lämnar Arsenal

Kan komma att lånas ut under säsongen

Jack Wilshere har inte fått särdeles mycket speltid i Arsenal å han förra året var skadad hela säsongen och Londonklubben kan nu överväga att skicka ut engelsmannen på lån för att få lite speltid i benen.

Arsenal kan vara på väg att skicka ut Jack Wilshere på ett lån över säsongen. Enligt rapporter från ESPN så skall det vara aktuellt för den 24årige mittfältaren med en utlåning under säsongen för att ha en större chans att få spela fotboll.

Wilshere lämnades utanför Englandstruppen av den nye förbundskaptenen för England, Sam Allardyce och hans första internationella trupp, detta då han inte har spelat någonting. Wilshere kommer med all förmodan att lämna klubben temporärt, då nya värvningar har gjort att kampen om platserna på mittfältet bara har blivit tuffare. Arsenals tränare Arsene Wenger tror på att hans skadebenägna stjärna skulle må gott av att få spela fotboll någon annanstans, men denna andra klubb kommer inte att vara någon klubb som skulle kunna rivalisera med Arsenal för en plats i topp fyra. Det sägs kunna vara någon annanstans i Europa också, till exempel så har den spanska La Ligaklubben Valencia visat sig vara intresserade av att låna Wilshere.

Wilshere har sedan nio års ålder spelat för Arsenal och har således vuxit upp i klubbens akademi och representerat klubben i hela sitt liv i princip, utöver en utlåning till Bolton Wanderers 2010. Han har alltid varit Wengers lovande stjärna, som tyvärr har varit väldigt benägen att skada sig vilket har lett till många spelavbrott.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365