Uppgifter: Everton och Manchester City jagar Alex-Oxlade Chamberlain

Uppgifter: Everton och Manchester City jagar Alex-Oxlade Chamberlain

Ansluter till Manchester United

Arsenals mycket framstående högerytter Alex Oxlade-Chamberlain har inte fått mycket speltid och överväger en flytt, och nu har Everton och Manchester City anslutit till Manchester United i hopen av intresserade klubbar.

Arsenal sitter inne på en riktig juvel i den 24-årige Alex Oxlade-Chamberlain, och engelsmannen, som kom till klubben redan 2011 från Southampton, har länge hyllats av intresserade klubbar, men har inte fått särdeles mycket speltid i Londonklubben, trots att han stått på lönelistan så länge. Detta har fått Oxlade-Chamberlain att överväga en flytt bort från Arsenal, då spelminuterna blir allt mindre och mindre medans spelaren själv enbart blir äldre, detta skriver engelska The Mirror.

– Det kommer en tid i din karriär där du måste omvärdera saker och tänka: ’kommer det att bli något här eller någon annanstans?’, sade Oxlade-Chamberlain i en intervju med tidningen i oktober.

– Som en fotbollsspelare så vill du spela varje match. Jag när jag är mig själv är inte glad när jag inte får spela. Det kommer att komma en tid i min karriär, och jag tror att jag närmar mig den, och jag måste börja få mer spelminuter, avslutade mittfältaren.

 

Sedan tidigare har Manchester United anmält sitt intresse för mittfältaren men nu uppges även Everton, med holländske Ronald Koeman i spetsen och en hel del pengar, tillsammans med Manchester City och Pep Guardiola, vara på tårna när det gäller en potentiell värvning av engelsmannen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply