bet365

Uppgifter: Arsenal jagar Yannick Carrasco

Uppgifter: Arsenal jagar Yannick Carrasco

Yttern har väckt intresse

Arsenal har under en längre tid sökt efter mer offensiva krafter att tillföra till laget och enligt uppgifter skall deras uppmärksamhet nu ha dragits till Atlético Madrids framstående ytter Yannick Carrasco.

Arsenal har, när det kommer till de offensiva delarna av deras spel, haft en del svårigheter med tillgängliga spelare och vilka positioner som skall utnyttjas, och tränare Arsene Wenger har kopplats ihop med en del affärer under de gångna transferfönsterna, men inget konkret har kommit ur det. Han behöver också övertala stjärnorna Alexis Sanchez och Mesut Özil till att stanna kvar i klubben och skriva på nya kontrakt, för att kunna försäkra sig om att vara titel-utmanare.

Den franske tränaren har nu uppgetts vända sina blickar till Spanien och Atlético Madrids kvicke ytter Yannick Carrasco, som en möjlig värvning skriver den spanska tidningen AS. Den unge belgaren har varit i riktigt god form och visat upp en åtråvärd vilja. Trots en skada som har hållit belgaren på sidlinjen under tre matcher har han under den gångna säsongen redan bidragit med 10 mål och tre assist på 24 matcher. Dessvärre är Londonklubben inte de enda intresserade av belgaren, utan Premier League-konkurrenterna Manchester United och Chelsea rapporteras båda vara intresserade av att värva den blott 23-årige talangen, som kom till Atlético sommaren 2015 från Monaco.

Uppgifter, via engelska The Telegraph, menar dock på att belgaren inte känner sig riktigt tillfreds i klubben och med en utköpsklausul på 85 miljoner pund kan tränare Diego Simeone se sin chans att få tillbaka lite pengar och låta Carrasco lämna, förutsatt att någon klubb är beredd att betala summan i fråga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply