Uppgifter: Arsenal jagar Malagas Pablo Fornals

Uppgifter: Arsenal jagar Malagas Pablo Fornals

Anfallaren har gjort intryck på Londonklubbens scouter

Enligt uppgifter skall Arsenal vara intresserade av och hålla ögonen på Malagas unge och mycket lovande mittfältare Pablo Fornals, som har gjort fyra mål och två assist för Malaga under säsongen.

Arsenals form går för närvarande lite upp och ner, då de har en tuff Champions League-lottning att försöka överkomma samtidigt som de måste tampas med rykten om att deras tränare Arsene Wenger kan lämna och stjärnor som Alexis Sanchez och Mesut Özil som fortfarande inte har skrivit under nya kontrakt och därmed har väldigt osäkra framtider i klubben.

De fortsätter dock med sina transfermål och enligt uppgifter från den engelska tidningen The Sun skall de ha hållit ögonen på La Liga-klubben Malagas unge och mycket lovande centrale mittfältare Pablo Fornals under en längre tid. Arsenals scouter har varit på honom under flera månader och mittfältaren har under den gångna säsongen visat såväl sin förmåga att göra mål som att kunna bidraga för andra, med sina fyra mål och två assist. Den blott 21-årige spanjoren hålls under tät uppsikt av Arsenal, med scout-rapporter som dateras flera månader tillbaka, och även andra Premier League-klubbar som ryktas vara intresserade, men det finns ännu inget konkret.

Arsenal är mycket intresserade av att sätta Fornals på sin lönelista, men Malaga hoppas på att få behålla mittfältaren som står under kontrakt till 2019. Dessvärre för Malaga ligger utköpsklausulen på mellan 8,5 – 10 miljoner pund, enligt uppgifter, vilket Arsenal har råd med att betala för att lösa ut mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365