bet365

Uppgifter: Arsenal in i kampen om Southamptons Virgil van Dijk

Uppgifter: Arsenal in i kampen om Southamptons Virgil van Dijk

Manchester City är också intresserade

Southamptons mittbackskugge Virgil van Dijk är en av de hetaste försvararna på transfermarknaden just nu, och jakten på holländarens signatur kommer att vara en av sommarens följetonger, med lag som Arsenal, Manchester City och Liverpool som alla är väldigt benägna om att skriva på med försvararen.

Southamptons mittback Virgil van Dijk är en mycket eftertraktad spelare för tillfället, och många av de största Premier League-klubbarna är ute efter den holländske mittbackens signatur. van Dijk anlände till Southampton inför förra säsongen, från skotska Celtic, och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Detta har inte gått obemärkt förbi av många av de allra största klubbarna i den engelska ligan.

Sedan tidigare har Liverpool, och till och med titeljagande Chelsea kopplats ihop med en flytt för den 25-årige holländaren, men nu har två nya namn snabbt kommit fram. Enligt uppgifter till den engelska tidningen the Daily Star är både Arsenal och Manchester City intresserade av att värva holländaren, och de sägs båda ligga i framkant gällande en värvning. Representanter för mittbacken skall ha varit i kontakt med bägge klubbarna och för närvarande ser det jämnt ut mellan huruvida van Dijk skriver på för Arsenal eller för Manchester City.

van Dijk skrev under ett femårskontrakt då han signade med klubben, vilket innnebär att Southampton inte har någon press att sälja, och kan kräva stora summor pengar. Detta skall dock inte vara något problem för vare sig City eller Arsenal, med budget att fräscha upp sina trupper till sommaren.

Mittbacken sitter för närvarande på bänken med en skada och kommer inte att vara tillgänglig för spel förrens till sommaren, och det sägs att han redan har spelat sin sista match för Southampton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply