Uppgifter: Arsenal har ögonen på anfallstrion

Uppgifter: Arsenal har ögonen på anfallstrion
bet365

Förbereder sig för Sanchez flytt

Arsenal har haft en del problem med att förlänga Alexis Sanchez nya kontrakt och det ser ut som att stjärnan lämnar till sommaren, vilket innebär att Arsenal söker ersättare med ögonen på Marco Reus, Andre Silva och Alexandre Lacazette.

Arsenal jobbar för tillfället en hel del på att förlänga kontrakten med spelare som ännu inte har gjort detta. Det gäller först och främst Mesut Özil och Alexis Sanchez, som ännu inte har skrivit på nya kontrakt, och som sitter på kontrakt som går ut 2018. Då Arsenal inte vill att de ska ha möjligheten att lämna gratis, kan Londonklubben mycket väl sälja dem till sommaren för att fortfarande kunna tjäna pengar på dem. Även Arsenals tränare Arsene Wenger har en framtid som ser mycket diffus ut och det talas om att den franske tränaren kan komma att lämna till sommaren han också.

Detta har inneburit att Arsenal har behövt leta efter ersättare, främst till Sanchez, och enligt rapporter från engelska Daily Mail skall tre stycken namn främst ha dykt upp på Arsenals lista. Det rör sig om Borussia Dortmunds Marco Reus, Andre Silva som spelar i Porto och Lyons Alexandre Lacazette, som Londonklubben har försökt att värva under en längre tid. Reus är ganska nyligen tillbakakommen efter en skada, men Silva ser mycket lovande ut trots att han bara är 21 år gammal. Lacazette har redan gjort 22 ligamål under den gångna säsongen, och enbart Edinson Cavani har mer gjorda mål i Europas topp fem ligor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply