”Sälj Francis Coquelin till sommaren”

Journalisten: Sälj honom – trots förlängningen

Francis Coquelin har nyligen förlängt sitt kontrakt med Arsenal, men trots det anser journalisten Charlie Nicholas att Wenger borde sälja mittfältaren redan till sommaren.

Båda Arsenal-spelarna Oliver Giroud och Francis Coquelin har nyligen förlängt sina kontrakt med London-klubben. Enligt Sky Sports -och Premier League-experten, Charlie Nicholas, förstår han dock det hela.

– Jag förstod att klubben (Arsenal) valde att förlänga med Coquelin. Jag är inte hans största fan, men de har inte så många att välja på när det kommer till den positionen. Det var den enda lösningen för tillfället, skriver han i en kolumn på Sky Sports.

”Borde säljas till sommaren”

Däremot tycker inte Nicholas att Wenger borde behålla den franske mittfältaren efter sommaren.

Santi Cazorla är långtidsskadad, Mohamed Elneny är borta och Jack Whilsere är på lån. De måste behålla Coquelin fram till sommaren, men sen ser jag inte varför han ska vara kvar.

– När alla spelare är tillbaka på den positionen tror jag inte ens att Coquelin skulle ta plats i truppen. Så med andra ord, låt honom stanna fram tills sommaren, men sen är det bättre att ta tillbaka Whilesere och sälja Coquelin.

Francis Coquelin är just nu värd ungefär 130 miljoner kronor och hade kunnat ge Arsenal lite klirr i kassan vid en affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply