Riyad Mahrez på väg bort från Leicester – Arsenal och Tottenham rycker i stjärnan

bet365

Mahrez kan lämna Leicester för Arsenal – stjärnan ryktas vara på väg bort

De regerande mästarna i Premier League, Leicester City, hade ifjol en riktig drömsäsong. I år har det dock inte gått alls liks bra och nu väntas några av storstjärnorna att lämna klubben. En av dessa är mittfältsstjärnan Riyad Mahrez.

Att Leicester City vann Premier League förra säsongen får ses som en av de största skrällarna genom fotbollens historia. Laget var nederlagstippade och väntades att trilla ur den högsta divisionen i Storbritannien, men istället gick de och vann allt.

En av de största anledningarna, anfallsmässigt, att Leicester kunde vinna ligan var helt klart Riyad Mahrez. Den algeriska yttern var ett sylvasst vapen framåt för mästarna, men nu verkar hans dagar i klubben vara räknade.

Kan lämna för Arsenal eller Tottenham

SE ÄVEN: Det tjänar storstjärnorna i Arsenal

Enligt den engelska tidningen Times ska nu två av Englands större klubbar göra anbud på 26-åringen. Många bedömer det som sannolikt att mittfältaren kommer lämna då Leicester hade en tuff säsong. De riskerade länge nedflyttning, något som nu kan skapa en spelarflykt.

Den klubb som är närmast att värva honom har tidigare sagts vara Arsenal. Men då Arsene Wenger och hans mannar ser ut att missa Champions League nästa säsong verkar Tottenham ha bättre chanser. Det är London-lagets andra år i rad de slutar tvåa i Premier League och till nästa säsong är de återigen topptippade.

Det lag som köper loss Riyad Mahrez kommer att få betala uppemot 300 miljoner kronor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply