Paris Saint-Germain 1 – 1 Arsenal – fem saker vi lärde oss

Paris Saint-Germain 1 - 1 Arsenal - fem saker vi lärde oss

Fem saker vi lärde oss av PSG – Arsenal

Champions Leaguesäsongen är tillbaka och detta innebär en uppsjö av spännande matcher att kolla på. Det finns massor av nya lag och möten som är het nya och spännande, samt de möten mellan gamla rävar som har varit med i turneringen ett antal gånger innan. Ett av dessa är Paris Saint-Germain mot Arsenal. De båda klubbarna är inte främmande för den prestigefyllda turneringen men ingen av dem har lyckats att ro hem en åtråvärd pokal under sina många möten med turneringen i fråga. Detta till trots lyckas de med att kvalificera sig igen och ge det hela en ny chans.

Fem saker att lära av PSG – Arsenal

PSG gjorde mål på Arsenal redan efter mindre än en minut (42 sekunder) via Edinson Cavani, men engelsmännen lyckades med att kvittera tack vare Alexis Sanchez. Det var ett tight möte och ingedera av lagen var uträknade, vilket gör returmötet ännu mer spännande. Innan vi går igenom den här listan vill vi på Silly Season Sverige tipsa om ett par andra listor som har varit väldigt populära, till exempel 10 världsspelare som bemästrar flera positioner, fem saker som har hänt sedan Tottenham senast spelade i Champions League och fem lag som kan skrälla i årets Champions League som en kan bläddra igenom efter att vi har tittat på fem saker vi lärde oss av PSG – Arsenal.

5. Alexis Sanchez-experimentet måste sluta

Paris Saint-Germain 1 - 1 Arsenal - fem saker vi lärde oss

Arsenal sökte Alexis Sanchez snabbhet för att leda anfallet på Parc de Prince, något som dock inte visade sig vara särskilt effektivt. Sanchez försökte upprepade gånger men kom inte igenom och fick inget understöd. Målet kom först efter att Olivier Giroud introducerades in i mixen och Sanchez avslutade snyggt från vänstra kanten av målområdet. Wenger måste avsluta center-forward-experimentet med Sanchez då det enbart drar ner honom och får helt enkelt spela Giroud ner i mitten.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365