bet365

Özil: ”Vore fel att säga att min framtid hänger på Wenger”

Özil: "Vore fel att säga att min framtid hänger på Wenger"

Özils framtid står ännu osäker

Arsenal-stjärnan Mesut Özil har ännu inte skrivit under ett nytt kontrakt med Londonklubben och tidigare har Arsene Wengers framtid verkat spela en viktig roll i Özils beslut, men nu menar den tyska mittfältaren på att han inte tar hänsyn till huruvida Wenger kommer att vara kvar eller inte.

Mesut Özil är en av Arsenals stora stjärnor och en av de viktigaste spelarna på planen, som länge har talats vara på väg att skriva ett nytt kontrakt med klubben och stanna kvar på lönelistan. Özils kontrakt går ut 2018 och då klubben inte vill att mittfältaren skall kunna lämna gratis under den sista perioden av kontraktet är de benägna om att antingen skriva under en förlängning med honom eller sälja honom till sommaren, för att försäkra sig om att få någonting för VM-vinnaren, som gjort underverk i truppen.

Özil, precis som Alexis Sanchez, har dragit ut på kontraktsförlängningen, och innan har Özil menat på att det hänger på huruvida tränare Arsene Wenger kommer att stanna eller inte, Wenger som har blivit starkt kritiserad under de senaste veckorna efter två enorma Champions League-förluster mot Bayern München och Liverpool i Premier League, och fortfarande har ett tufft spelschema framför sig. Skälet till fördröjningen sägs vara då duon vill ha en högre lön. Nu öppnar dock Özil för att stanna även om Wenger skulle visa sig lämna.

– Det har pågått förhandlingar med personerna som är ansvariga i Arsenal, men jag koncentrerar mig för nuvarande på den pågående säsongen, precis som ledarna i Arsenal, sade Özil till den tyska tidningen Bild.

– Jag har alltid sagt att jag är nöjd i Arsenal: klubben, fansen, staden – allt finns här. Arsene Wenger var en av huvudanledningarna till varför jag kom till Arsenal, men det vore fel att säga att min framtid hänger på tränaren enbart, avslutade mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply